Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Biludlejning på Fyn

På Fyn finder du et udvalg af vores dygtige udlejningssteder. Her har du mulighed for at leje både store og små personbiler, varevogn, flyttebil og en minibus med plads til hele 9 personer. Så uanset hvilken familie- eller vennekonstellation I skal ud at køre med, så kan I finde en bil til lejligheden på Fyn. 

Priserne på biludlejningen på Fyn starter fra 249,-. Som altid ved One2move så er de første 100 km inklusiv i prisen, og I kan derfor køre til både Jylland og Sjælland og besøge familie eller bare opleve det smukke danske land.

Fyn er kendt for sine mange slotte og herregårde, og ikke færre end 123 af slagsen er placeret på den lille ø midt i Danmark. Flere af dem tilbyder weekendophold, hvor I kan køre afsted i jeres lejebil og ikke se jer tilbage, før weekenden er slut. Det er nemt at komme langt rundt på Fyn, når man har en bil, og det er derfor muligt at besøge flere af de mange slotte, og i Egeskov kan I forsøge at finde ud af den store labyrint eller brænde krudt af i legeskoven. 

100 km inklusiv i prisen - priser startende fra kun 249,-

Service, sikkerhed og kvalitet i højsædet

Mulighed for tilvalg af tryghedspakke

Et stort udvalg af biler i Stenstrup