Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move er glade for at kunne tilbyde biludlejning i store dele af Midtjylland. Uanset hvor du befinder dig i Midtjylland, vil der ikke være langt til din nærmeste One2move. Vores mange udlejningsforretninger står altid klar til at hjælpe dig. Vi specialiserer os i biludlejning til alle tænkelige situationer. Om du skal bruge en bil til ferie, flytning eller små smutture, står vores professionelle personale altid klar til at hjælpe dig godt på vejen.

Dette kan vi tilbyde dig:

 • Lave priser på leje af mange biltyper
 • Lave døgnpriser for flere forskellige biltyper
 • Altid gratis kilometer med i lejen
 • Tryghedspakker kan tilkøbes

Biludlejning overalt i Midtjylland

At leje en bil i Midtjylland skal være så let som muligt. One2move har flere lokationer i Midtjylland, hvilket gør det let at leje en bil hos os. Vores mange udlejningsforretninger tilbyder mange forskellige biltyper. Vi har opbygget et stærkt forhold til vores kunder, og vi tilbyder altid service i absolut topklasse.

Hvilke biler udlejer vi i Midtjylland?

Der kan være mange gode grund til at anskaffe en lejebil. Det er ikke altid, at du har brug for en bil i en længere periode, og her er lejebiler perfekte. Hos Autokonzept er vi kendte for vores lave priser samt medfølgende fordele ved leje.

Måske står du og skal flytte men mangler en flyttebil. Vores udlejningsforretninger har et bredt udvalg af flyttebiler i forskellige størrelser. Så uanset om du skal pakke en lille lejlighed ned, eller et helt hus, har vi helt sikkert den perfekt løsning til dig.

Hvilke biler kan du leje hos One2move?

 • Lave priser på leje af store og små personbiler
 • Lave priser på leje af varevogne og minibusser
 • Lave priser på leje af flyttebiler
 • Lave priser på leje af bybiler

Det skal være sikkert at leje bil i Midtjylland

One2move har altid været kendt for sin høje prioritering af sikkerhed. Hver gang du lejer en bil, kan du altid være sikker på, at den er synet og gennemtjekket. Vi tager sikkerhed meget seriøst, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Økonomisk sikring af lejebil

Det er ikke kun bilen, der skal være sikker, når du lejer hos os. Biludlejning i Midtjylland skal også være økonomisk sikkert. Vi har mange forskellige initiativer, der sikrer dig økonomisk, når du lejer hos en af vores udlejningsforretninger.

Hvordan kan du leje en bil i Midtjylland?

Bor du tæt på en af vores udlejningsforretninger, kan du henvende dig direkte til dem. Det letteste er dog at booke din lejebil online, før du møder op hos os. På denne måde kan vi sikre, at bilen er køreklar til dig, når du ankommer.

Hvis du skal bruge et specifikt køretøj, er det en god idé at booke i god tid. Hvis du har planlagt en ferie med lejebil, anbefaler vi, at du booker i forvejen gennem hjemmesiden.

Sådan foretager du en onlinebooking: 

 • Find den lejebil du ønsker. Vi gør opmærksom på at det er vigtigt at du søger på en by i Midtjylland, hvis du ønsker at booke bil her.
 • Bilens egen side indeholder bilens specifikationer. Tjek gerne efter en ekstra gang. Hvis du har specielle krav til udstyr eller andet, kan det sorteres i online.
 • Vælg, hvilket tidsinterval du ønsker at benytte bilen i. Hvis bilen er tilgængelig samme dag, kan du vælge at afhente allerede på dagen. Tryk på “Book nu”.
 • Nu har du mulighed for at vælge et eller flere af vores tilkøbsprodukter. Det er et krav at du tilkøber udlandskørsel hvis du skal til udlandet. Du kan også tilkøbe ekstra kilometer og tryghedspakker.
 • Har du problemer med hjemmesiden? Vores kundeservice er altid klar til hjælpe dig over telefonen. 

Udforsk Aarhus i lejebil

Vi inkluderer altid gratis kilometer i prisen. Det er derfor altid oplagt at udforske Midtjylland - især hvis du ikke er kendt i området. Vi anbefaler at tage en tur til Aarhus i din nye lejebil og præsentere en lille guide til en hurtig tur til en af Danmarks smukkeste byer.

Aarhus er på mange måder Danmarks nye kulturhovedstad. Danmark anden største by er hjemsted for et hav af kulturoplevelser, herunder museer og restauranter. Vi anbefaler at besøge det berømte kunstmuseum, Aros.

Her er der både oplevelser for børn og voksne, ​og du kan få en perfekt panoramaudsigt i regnbuens farver. For diverse madoplevelser, anbefaler vi at du besøger Aarhus Street Food. Den store Food Court er Midtjyllands største, og her kan du finde mad fra hele verden. Street Food er perfekt til familier, da både børn og voksne har mulighed for at vælge mellem mange forskellige retter.

Til bykørsel er One2moves lejebiler ideelle. Vi glæder os til at høre fra dig.