Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

I Sønderjylland har du mulighed for at leje bil til alle anledninger. Måske skal dig og din familie bruge en bil til sommer- eller skiferie, eller måske skal i bruge en bil der kan transportere dine flyttekasser.

Uanset behovet er One2move altid klar til at hjælpe dig. Vi har flere forhandlere i Sønderjylland, så du ved, at vi altid er tæt på dig. 

  • Billige priser på mange forskellige biltyper
  • Priser der inkluderer 100 gratis kilometer pr. dag.
  • Lave døgnpriser

Lave priser på biludlejning i hele Sønderjylland

Hos One2move går vi op i at være tilgængelige for alle. Vi er placeret flere steder i Sønderjylland. Dette betyder også, at du kan leje biler hos os, uanset om du kommer fra Midtjylland, Fyn eller Sønderjylland.

Vi mener, at det ikke bør koste en formue at leje en bil. Alle vores udlejningsforretninger har derfor billige priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos hver udlejningsforretning vil du møde veluddannet personale, der er klar til at hjælpe dig på vejen, lige meget hvad du skal bruge din lejebil til. Som en ekstra service tilføjes der altid gratis kilometer, når du lejer en bil hos os.

Hvis du er i tvivl om, hvor din nærmeste One2move ligger, kan du altid finde vores udlejningsforretninger her.

Vores lejebiler i Sønderjylland

Vores mange udlejningsforretninger er stolte over at kunne præsentere et stort udvalg af lejebiler. Vi stræber efter at kunne opfylde ethvert krav, du måtte have til din ny lejebil. Måske har du specielle præferencer til antal siddepladser, parkeringshjælp eller automatgear. Uanset dine behov, sender vi dig ikke på vejen så længe, du ikke er tilfreds.

Vores udvalg af lejebiler:

  • Billige personbiler
  • Billige flyttebiler og varevogne
  • Billige stationcars og bybiler
  • Specielle biler, herunder luksusbiler, elbiler og minibusser

Hvordan du booker din nye lejebil

Hvis du vil booke en bil til udlejning i Sønderjylland, kan du let skabe et overblik her på hjemmesiden. Vores hjemmeside samler alle vores udlejningsforretninger på et sted, og du vil derfor have adgang til hele vores udvalg. Vi mener, at det skal være nemt at booke bil, og du kan derfor booke på under fem minutter online. Det er lettest, hvis du i forvejen ved, hvilken slags bil du er ude efter.

Sådan kan du booke igennem vores hjemmeside:

  • Vælg din lejeperiode på hjemmesiden. Dobbelttjek gerne, at du har valgt den rigtige forhandler og biltype. Tryk på “søg”.
  • Nu vises bilens specifikke side. Vi anbefaler, at du gennemlæser bilens specifikationer grundigt. Vælg tidsrum for din benyttelse af bilen, og tryk “Book nu”.
  • Du kan nu tilkøbe produkter som fx ekstra kilometer og andet ekstraudstyr.

Alternativt er du altid velkommen til at besøge vores udlejningsforretning selv. Det er en god idé at ringe i forvejen, og forhøre dig om tilgængeligheden af biler. Er du i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.