Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning – Nu hos V85 med levering og afhentning til/fra Billund Lufthavn

One2move Biludlejning – Nu hos V85 med levering og afhentning til/fra Billund Lufthavn.

V85 udvider med udlejning af personbiler og varebiler. Der er fart over feltet hos V85, hvor Bjarke Kristensen driver salg, reparation og udlejning af biler. Udlejningen af nye og nyere personbiler er nu udvidet til at dække levering og afhentning til/fra Billund Lufthavn også. Det sker i samarbejde med den landskendte One2move-kæde, hvor den nye aktivitet er rettet mod både private og erhvervskunder.

 

"Mange af vores kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person- og varebiler i Billund Lufthavn. Vi har kigget os omkring, og ser at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til højere priser, og derfor kan vi finde en plads i markedet ved at tilbyde en billigere lokal billeje.

Udlejningen under det koncept, som One2move har udviklet til præcision over en årrække.

Med den nye kontakt til kunderne via V85, regner vi med nye udlejningskunder i nærområdet. Med det nye koncept bliver vi både større og mere fleksible. Eksempelvis kan firmaer i området nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der ikke kører bil til dagligt, eller som eksempelvis får brug for en god personbil i forbindelse med deres rejse til/fra Billund Lufthavn" siger Bjarke Kristensen og fortsætter; ”Med lanceringen af det nye koncept ’Bilabonnement’, hvor kunderne kan lease biler helt ned til 30 dage af gangen, til skarpe priser, var vi ikke i tvivl om at tilslutte mit firma konceptet”.

 

One2move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1500 biler i Danmark. Med levering og afhentning til/fra Passagerterminalen 10, 7190 Billund, har One2move nu mere end 130 udleveringssteder i hele landet.

23 January 2018


Tilbage til alle nyheder