Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning har åbnet en afdeling i Ishøj

One2Move biludlejning nu hos Ishøj Auto APS.

Ishøj Auto APS udvider med udlejning af personbiler og varebiler.

Der er fart over feltet hos Ishøj Auto. Her har Per Jensen i over 20 år drevet sin automobilforretning og værksted.

Nu er der også kommet udlejning af nye og nyere person- og varebiler med i butikken. Det sker i samarbejde med den landskendte One2Move-kæde, hvor den nye aktivitet henvender mod såvel privat- som erhvervskunder.

"Mange af vore kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person og varebiler i Assens og omegn.?Vi har kigget os omkring og ser, at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til ret høje priser, så vi havde et ønske om at kunne tilbyde en billigere lokal løsning.

Derfor sker udlejningen under det koncept, som One2Move har udviklet over en årrække. Med den nye kontakt til kunderne via Ishøj Auto, regner man hos One2Move med nye udlejningskunder i nærområdet.

Med det nye koncept bliver vi større og mere fleksible. For eksempel kan firmaer nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der enten ikke kører bil til daglig, men som har brug for en god personbil i weekenden, eller kunder der har brug for en anden løsning til deres egen bil," siger Per Jensen og fortsætter ”og med lanceringen af det nye koncept One2move Bilabonnement, hvor forbrugeren kan lease biler helt ned til 30 dage af gangen, til uhørt lave priser, var jeg ikke i tvivl om at tilslutte mit firma konceptet”

One2Move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1400 biler i Danmark. Med den nye afdeling Ishøj Auto, Industrivangen 24, 2635 Ishøj. har One2Move nu mere end 130 afdelinger i hele landet.

28 October 2017


Tilbage til alle nyheder