Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning – Nu hos Krone Busudlejning i Ikast.

Der er fart over feltet på Kirkegade 74, hvor Jesper Bjørnholt driver Krone Busudlejning. Det sker i samarbejde med den landskendte One2move-kæde, hvor den nye aktivitet er rettet mod både private- og erhvervskunder.

 

"Vi har undersøgt markedet og fundet en plads i udlejning af minibusser. Det gælder såvel kommunen, private som virksomheder der har brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje minibusser i Ikast og omegn. Vi har kigget os omkring, og ser at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til højere priser, og derfor kan vi finde en plads i markedet ved at tilbyde en billigere lokal billeje.

 

Udlejningen sker under det koncept, som One2move har udviklet til præcision over en årrække.

Med den nye kontakt til kunderne via Krone Busudlejning, regner vi med nye udlejningskunder i nærområdet. Med det nye koncept bliver vi både større og mere fleksible. Eksempelvis kan firmaer, vennegrupper og familier i området nu leje minibusser til fordelagtige priser, siger Jesper og fortsætter; ”Med lanceringen af det nye koncept ’Bilabonnement’, hvor kunderne kan lease biler helt ned til 30 dage ad gangen, til skarpe priser, var vi ikke i tvivl om at tilslutte mit firma konceptet”.

 

One2move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1500 biler i Danmark. Med den nye afdeling – Krone Busudlejning på Kirkegade 74, 7430 Ikast, har One2move nu mere end 130 afdelinger i hele landet.

03 June 2018


Tilbage til alle nyheder