Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

One2move Biludlejning - Nu hos One2move Trading A/S i Viborg V & Herning.

One2move Trading A/S udvider med udlejning af personbiler og varebiler i Viborg V & Herning.

Det sker i samarbejde med den landskendte One2move-kæde, hvor den nye aktivitet er rettet mod både private og erhvervskunder.

 

"Mange af vores kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning. Derfor vil vi satse på at udleje person- og varebiler i Viborg, Herning og omegn. Vi har kigget os omkring, og ser at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til højere priser, og derfor kan vi finde en plads i markedet ved at tilbyde en billigere lokal billeje. Udlejningen under det koncept, som One2move har udviklet til præcision over en årrække.

Med det nye koncept bliver vi både større og mere fleksible. Eksempelvis kan firmaer i området nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der ikke kører bil til dagligt, men som eksempelvis får brug for en god personbil i weekenden" siger Geert og fortsætter; ”Især med ’Bilabonnement’ konceptet, hvor kunderne kan leje biler helt ned til 30 dage ad gangen, til skarpe priser, skaber vi et nyt alternativ til at eje bil”.

 

One2move der er en landsdækkende kæde af selvstændige afdelinger som råder over 1500 biler i Danmark. Med de nye afdelinger – One2move Trading A/S på Rønnebærvej 7 i 8400 Herning og Ærøvej 26 i 8800 Viborg har One2move nu mere end 130 afdelinger i hele landet.

18 October 2018


Tilbage til alle nyheder