Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Roadtrip i lejebil

Gode venner sammen i én vogn, fed musik fra anlægget og en lækker forlænget weekend på vejene med masser af gode oplevelser sammen i vente. Dét er opskriften på de bedste roadtrips. Tag ud, og mærk friheden, når du selv sidder bag rattet i den One2move lejebil, som er oplagte til dit roadtrip, som muligvis går gennem skønne Europa.

På ”traditionelle” bilferier, begynder den egentlige ferie og frihed først, når man er nået frem til sin destination. Et lettelsens suk er ikke ualmindeligt, når bilen endelig holder parkeret og benene kan foldes ud. Bilen er udelukkende et transportmiddel – måske endda et irritationsmoment. Tiden kan føles ulidelig i det firhjulede fængsel, fordi man (forståeligt nok) er utålmodig efter at komme frem, så man kan få sit afbræk fra hverdagen. Bilen er intet andet end et nødvendigt onde, transport fra A til B ligesom charterflyet.

På roadtrip er sagen dog en helt anden. Her skal ikke bookes flybilletter lang tid i forvejen for at kunne kom med præcist det fly, som gør turen mest behagelig. Lige fra vognen kører hjemmefra, er ferien i gang. Ruterne kan planlægges undervejs, hvilket skaber stor frihed til at udforske de destinationer som gør at dit roadtrip bliver lige det eventyr du har ønsket.

Når man planlægger, booker hoteller og overnatning på forhånd, ved man hvad man kommer frem til, men måske dit næste roadtrip i lejebil skal bære mere præg af frihed?

Vi foreslår at du skaber turen mens du kører og holde ind når spændende seværdigheder dukker op, det giver en fantastisk tur på vej til din destination, med oplevelser og indtryk som normalt ikke ville være sket, hvis alt var planlagt på forhånd.

Da roadtrip ikke handler om blot at nå frem til et mål, bliver bilen et af feriens vigtigste elementer og man bør vælge med omhu. Man ville jo heller ikke sejle jorden rundt i en hullet kano. Billeje kan være en jungle at finde rundt i, hvilken bil passer til netop dit behov? Hos One2move lejer vi kun biler ud, som vi ved giver den bedste køreoplevelse.

Afhængigt af antallet af personer i bilen, hvor du ønsker at køre hen, og hvad du ønsker at medbringe, kan du have behov for en minibus, en SUV, stationcar eller en tredje biltype med alt i aircondition og musikanlæg. Ligegyldigt hvad kan du finde netop dén bil, der passer til dit behov, hos en af One2moves mange udlejningsforretninger. Med vores store antal af lejebiler, giver vi næsten 100 % garanti for at du finder den lejebil som passer til det eventyr du ønsker at begive dig ud på.

Hvis du allerede nogenlunde ved, hvor rejsen går hen (måske et sted i europa), er det ingen sag at komme ud over stepperne og få gode minder med gode venner på en roadtrip fyldt med oplevelser.

Populære rejsemål og turen derhen

Noget af det som giver en god start på ferien er turen dertil, om det som er i bil eller fly er op til dig, dog er vores råd at altid at rejse derhen hvor du opnår følelsen af frihed når endestation er nået. Hos One2move Biludlejning er vi dog klar fortaler for at turen til endestationen foregår med bil. Om ferien holdes i dejlige Danmark eller skønne Europa, så ved vi at opskriften på de bedste roadtrips oplevelse i bil om det så er leje bil eller egen bil er helt op til dig.

Den klare fordel ved roadtrip er alt ikke behøves at planlægges på forhånd. Hvor du vil overnatte, på hvilke datoer du skal være ved bestemte destinationer og hvilke ruter du skal tage, kan bestemmes mens du suser afsted på motorveje og læser i diverse guides, om hvilke attraktioner der kunne være interessante at besøge så ferien bliver fyldt med mange oplevelser.

Kørsel i udlandet er intet problem, om turen går til en af de mange storbyer i Europa eller planen er at køre Danmark rundt, så husk altid at få tilkøb de kilometer som er krævet, specielt ved længere tur. Så ikke der venter en stor efterregning når ferien er slut. Savner du inspiration til, hvor ruten skal gå hen, kan du skræddersy din rejseplan med tjenesten Routeperfect. Det er en god guide, til hvis du mangler inspiration.

Er du interesseret i at afprøve roadtrip men ikke ejer bil selv, så stå vi klar til at hjælpe med billeje, vi har mange forskellige biltyper og modeller, dog kan vi ikke tilbyde autocamper, men har i stedet et flot udvalg af minibusser. Nu handler det blot om at få lejet den bil som opfylder dine ønsker, få planlagt ruten som måske går mod Europa og få skabt den bedste roadtrip, som giver masser af oplevelser.

Hvad venter du på?

De første 100 kilometer koster intet - Du får altid 100 gratis kilometer, når du lejer en bil hos One2move Biludlejning. Har du brug for mere, kan du tilkøbe flere kilometer til en fordelagtig pris. Så du er sikker på at kunne nå frem til de ønskede destinationer i hele Europa.

Hvis I er flere bag rattet - Det er sjovt at køre bil, især når det gøres i godt selskab. Skal I skiftes flere gange undervejs til at sidde bag rattet i jeres lejede bil, er det imidlertid vigtigt, at ekstra førere tilføjes lejekontrakten på udlejningsstedet
Find dit nærmeste udlejningssted.

Masser af biltyper - Minibus til hele banden? Sedan til de særligt udvalgte? Noget tredje? Uanset hvor mange I er, hvordan I ønsker at rejse, eller hvor turen går hen i Europa, har One2move det køretøj, I har brug for til jeres tur.

 

Men det er jo dyrt at leje en bil!

Næ. I hvert fald ikke hos os - One2moves priser er ikke bare er konkurrencedygtig, men decideret konkurrentknusende. For få hundrede kroner kan du leje benzin- og dieselbiler, der er servicerede af mekanikere og kun har få år på bagen. Vi giver ovenikøbet altid de første 100 kilometer gratis med i lejen. Skal du køre længere end det, giver vi en god pris på ekstra kilometer – især hvis de købes på forhånd.

Billeje skal være nemt, billigt og sikkert - derfor har vi også flere udlejningsforretninger hos One2move som f.eks. tilbyder tilkøb af tagbokse eller børnesæder. Vi vil også gerne belønne vores kunder, med gode rabatter og aftaler. Derfor kan du på flere af vores biler opleve at jo længere en periode du lejer bilen for, jo større rabat opnår du. Helt simpelt så nedsætter vi dagprisen, alt afhængig af længden på lejeperioden.

Hvad nu hvis bilen går i stykker på vej ned gennem Europa? Bare rolig, alle vores biler er dækket af basis kaskoforsikring og du har selv mulighed for at tilkøbe tryghedspakker, så er uheldet ude, sænkes din selvrisiko væsentligt. Alle vores lejebiler er selvfølgelig tjekket grundigt inden de bliver sendt ud på vejen og da det er autoriseret mekaniker som står for udlejning, kan du også forvente at modtage en bil i topkvalitet. Dog kan vi aldrig sige os 100 % fri for fejl og skulle det ske at der opstår en akut fejl på bilen, har alle vores udlejer et nødtelefonnummer hvor de kan kontaktes, så du på bedste vis kan hjælpes videre. Vi kan desværre ikke tilbyde ny billeje, hvis du befinder udenfor Danmarks grænser.