Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Oplev Nordjylland på bedste vis med billeje i Aalborg

Aalborg rummer utallige af turistattraktioner, der er værd at besøge, hvis du ikke selv er fra området. Men også i omegnen omkring Aalborg er der masser af liv og oplevelser, du ikke må gå glip af. Vi sørger for, at det hele bliver muligt for dig med billig og skræddersyet billeje. Vi udlejer biler i alle størrelser, så du kan få dine behov opfyldt. Dertil får du yderligere en række fordele, som gør biludlejning hos One2move til et oplagt valg.

Adresse
Nøragervej 5
9240 Nibe
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Hjørringvej 142
9400 Nørresundby
Telefon
70208804
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Lukket
Søndag

Attraktioner, der kræver kørsel

Musikkens Hus i Aalborg

Med en bil bliver alting bare nemmere. Ca. 35 kilometer væk fra Aalborg ligger en af Nordeuropas vildeste og flotteste forlystelsesparker: Fårup Sommerland. Et sted, der er et must, hvis du alligevel er draget nordpå. Til denne attraktion vil det være fordelagtigt at have en bil, så I selv bestemmer jeres tid i parken, ligesom I kan medbringe en kurv med mad og lignende.

Skulle I besøge Aalborg om sommeren, er et besøg ved Vesterhavet også aktuelt, og her er en bil igen fordelagtig. Ligeledes er det tidsbesparende, praktisk og mere hyggeligt end offentlig transport. Vi vil gerne give jer de bedste muligheder for at nyde opholdet i det nordjyske ved at leje jer en af vores biler.

Minimér transporttiden med billeje i Aalborg

Uanset om I er på rundtur i Aalborg eller er draget længere nordpå for at udforske terrænet, er en bil en fordel. Med en bil minimerer I jeres transporttid - og det er næppe transport, I har drømt om at bruge jeres visit på. Bilen giver mere tid til hinanden og til attraktioner og mindre tid til transport. Derfor er bilen en oplagt måde at komme rundt på. Vi har løst jeres problem ved at have en bil, der passer perfekt til jer.

Fordelene ved biludlejning gennem One2Move

Fårup Sommerland

Lej en varevogn, lej en minibus eller lej en autotrailer. Muligheder hos One2move er uendelige, og vi har ligeledes biler i alle størrelser, som både passer til kæresteparret og børnefamilien. Men det er kun nogle af fordelene ved biludlejning i Aalborg. Lad os kigge på de resterende:

  • Du får de første 100 km pr. udlejningsdag gratis - det betyder, at du uden problemer kan køre til Fårup Sommerland og tilbage igen uden at betale for benzinen;
  • Vi har flere afdelinger i Aalborg – og det er på begge sider af Limfjorden. Derfor er der aldrig langt til den nærmeste udlejning for dig;
  • Du kan leje en bil for blot 269 kroner pr. dag. Det er en pris, hvor alle kan være med;
  • Der er ingen skjulte gebyrer, når du booker din udlejning hos os.

Skulle du have spørgsmål til vores biludlejning, er du velkommen til at kontakte vores Aalborg-afdeling, som ligger på Hattemagervej i Aalborg C.

Vi har plads til alle

Hos One2move er det vigtigt, at alle har mulighed for at leje en bil. Derfor har vi valgt at fokusere på alle tænkelige scenarier. Skulle I derfor være mange på tur i Aalborg, kan I leje en minibus, ligesom der er en lille personbil til kæresteparret, en større personbil til børnefamilien og en flyttebil til dig, der står over for en flytning.

Derfor er vi alsidige, og vores ønske er, at du får en bil, der kan opfylde de krav, som du og dine medkørende har.

Køb ekstra kilometer på forskud

De første 100 kilometer pr. dag giver vi. Ved du dog, at du kommer til at køre mere, kan du få rabat ved at købe kilometer på forskud. Det er smart, hvis du f.eks. skal til Vesterhavet eller en tur til Skagen. Her kommer kilometerantallet let over 100, og derfor kan det være økonomisk klogt for dig at købe flere kilometer på forskud den givne dag.

Især i Aalborg kan denne service være anvendelig for dig. Rundt om Aalborg er der seværdige attraktioner både mod nord og syd. Derfor kan I med fordel sætte en dag af til at køre til Skagen, tage i Jesperhus eller noget helt tredje. Disse ture tager sin tid begge veje, og derfor kan I spare penge ved at forudbestille kilometer til jeres udflugt. Det er det hele værd.

Med biludlejning i Aalborg får du den tid, du skal bruge

Nordkraft i Aalborg

Du kan vælge at bruge et par dage eller tre i Aalborg. Du kan også vælge at bruge to uger. For os er det ligegyldigt, hvor lang tid du ønsker at leje en af vores biler. Et af formålene med billeje i Aalborg er, at du kan gøre tingene i dit tempo. Derfor får du selvfølgelig også lov til at låne bilen så længe, du har brug for det. Om det så er i en enkelt dag eller tre uger.

Hvis du ønsker at leje en bil i mere end fire uger, kan det betale sig at mini-lease en af vores biler. Vi har særligt gode tilbud på mini-leasing, og det er økonomisk en god løsning for dig og dine nærmeste. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til mini-leasing.

Leje af minibus - et hit i Aalborg

Særligt i Aalborg kan det være smart at leje en minibus. Hvis I er på en større familieudflugt, og I starter med morgenmad eller aktiviteter i Aalborg og dernæst drager mod Skagen, Fårup Sommerland eller lignende, kan en minibus være en god løsning. Så skal der kun bruges én chauffør, men vigtigst af alt kan I alle hygge jer sammen på vejen. Det giver et bedre arrangement og et sjovere selskab, hvor køretiden vil føles kortere.

Derudover er folk fri for at bruge benzin fra deres egen bil, så du vil fremstå som en god vært, der ønsker en god dag for alle. Et sandt hit, hvor folk med sikkerhed vil komme igen en anden gang.

Hos os kan du leje en minibus for kun 499 kroner om dagen. Også her er der mulighed for at lave tilkøb af ekstra kilometer.

Fra vores Aalborg-afdeling er du hurtigt på farten

I Aalborg har vi en afdeling på Hattemagervej, der nemt giver dig forbindelse videre over Limfjordsbroen. Ligeså snart du sidder i udlejningsbilen, har du gode trafikårer til hele Nordjylland.

En af One2moves topprioriteter er, at det ikke skal være besværligt for dig at låne en af vores biler. Derfor sørger vi også for, at den administrative proces i selve afdelingen er hurtig og gnidningsfri, så du kan komme afsted på tur.