Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Tag på eventyr og bliv hjulpet med en fleksibel billeje i Odense

Odense er byen, hvor eventyr finder sted. Stedet, hvor H.C. Andersen blev født, Danmarks tredjestørste by og Fyns absolutte omdrejningspunkt. En by, der helt sikkert er et besøg værd. Transporten rundt i området skal du ikke bekymre dig om. Hos One2move tilbyder vi en nem og billig billeje i Odense, der er skabt til dine behov. Derfor henvender vi os til alle, og vi kan klare alle former for udlejning. Alt sammen med gode vilkår til vores kunder.

Undgå stress og få en hyggelig ferie

Bilen kan gøre mange ting for dig. Ikke blot er den det nemmeste transportmiddel, den hjælper dig også med at få en hyggelig ferie i Odense. Med bilen bestemmer du selv, hvornår du vil gå, hvornår du vil blive, hvor meget I vil se, og hvor I vil hen. Den er et tidsbesparende transportmiddel, hvor I får mere tid til oplevelser og mindre tid med transport.

Vi anbefaler at besøge VisitOdenses hjemmeside for at få mere inspiration til dit besøg i Odense.

Bilen er med til at sikre jer, at I får en hyggelig ferie i et ønsket tempo. I skal ikke skynde jer rundt for at nå offentlig transport efter en stram tidsplan. Med andre ord giver bilen jer frihed, og friheden er med til at optimere jeres Odense-tur til det bedre. Det vil vi hos One2move gerne bidrage til, og derfor tilbyder vi billeje i Odense af enhver art.

Slip dine bekymringer - vores billeje i Odense har mange fordele

Det kan være grænseoverskridende at skulle leje en bil. Hvad hvis jeg kører galt, er prisen nu dyr, og hvordan betaler jeg for benzin? Spørgsmålene er mange, men det er i vores bestræbelser at stå for billeje, der giver dig de bedste vilkår. Lad os kigge nærmere på vores fordele herunder.

De første 100 kilometer pr. udlejningsdag er gratis

Måske er det slet ikke nødvendigt for dig at tænke på at skulle betale benzin. De første 100 kilometer pr. dag, du lejer bilen i, er nemlig gratis. Ved du, at du kommer til at køre længere end 100 kilometer, kan du købe kilometer på forskud. Det giver dig rabat.

Vi har flere afdelinger i Odense

Med en afdeling i Odense Centrum og Odense NV er der garanti for, at du ikke skal bevæge dig ret langt væk, før du finder et af vores centre. Her kan du leje din bil. Det giver dig en god fordel ikke at skulle bruge en halv dag på at leje en af vores biler.

Lej en bil for kun 249 kroner pr. dag

For blot 249 kroner om dagen kan du leje en af vores biler. Det er billigt, og det betyder, at alle kan være med, når det kommer til billeje hos One2move.

Vi har alt fra mikrobiler til minibusser

Vores sortiment er stort. Derfor kan du bruge os, selvom I er mange i en gruppe, og ligeledes hvis I kun er to. Vi har alt fra mikrobiler til minibusser.

Ingen skjulte gebyrer ved booking

Vi skjuler ingen gebyrer, når du booker din udlejning hos os. Ligeledes er den administrative proces i centret hurtig og enkel, så du kan komme ud at opleve Odense fra sin bedste side.

Det var blot en række af de fordele, som vi kan tilbyde hos One2move. Hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os i en af vores Odense-afdelinger.

Brug os i forbindelse med større forsamlinger eller en flytning

Grundet vores alsidighed stopper dine muligheder ikke ved billeje til transport rundt i Odense eller på den resterende del af Fyn. Står du og mangler transport i forbindelse med en flytning, kan du leje en af vores flyttebiler eller en varevogn. Det giver dig en frihed til at strukturere din flytning, som du ønsker, uden at flyttemænd bliver involveret. Det er både smart og billigt.

Skulle I ligeledes have arrangement et familiearrangement eller en vennetur, hvor I er flere personer, end der kan være i en personbil, kan I leje en af vores minibusser. Her er der både mulighed for nemt at komme rundt i Odense by og til andre fynske byer.

Odense er vigtig, men Odense er ikke alt

Når I er på Fyn eller i Odense, skal I selvfølgelig opleve byen fra sin bedste side. Med en bil fra One2move kan I selv bestemme, hvor længe I vil bruge på H.C. Andersens Hus, inden I vælger at tage videre til Danmarks Jernbanemuseum.

Men bilen giver jer mest af alt mulighed for let og enkelt at komme uden for Odenses byskilt. Odense er nemlig ikke alt på Fyn, og med en bil kan I opleve Naturama i Svendborg, Egeskov Slot og det gode havnemiljø i byerne på Sydfyn. Derfor er bilen alfa og omega for at skabe de mest optimale betingelser til jeres tur. Her er vi behjælpelige med lige præcis den bil- eller bustype, I ønsker.

Flere afdelinger i Odense og ubestemt leje

Med flere afdelinger i Odense sørger vi for, at du, uanset hvor du skal hen nær byen, ikke har langt til den nærmeste af vores afdelinger. Derfor kan du hurtigt få din bil lejet, så du kan drage på eventyr. Vi har afdelinger i Odense C & Odense S.

Skulle du have brug for at leje bilen i flere dage end først antaget, er det selvfølgelig muligt at forlænge lejemålet. Ligeledes kan du aflevere bilen før tid, hvis det ønskes. I den forbindelse er det værd at nævne, at du kan leje bilen lige så længe, som du vil. Hvis det drejer sig om et lejemål på mere end fire uger, kan du med fordel foretage en mini-leasing, der er bedre for dig økonomisk. Hør mere om det ved at kontakte en af vores afdelinger i Odense.