Book din lejebil nu

Hos One2move er det nemt og hurtigt at booke billige lejebiler

Hos One2move bestemmer du selv, hvor lang tid du vil leje en bil i. Vores fleksible udlejningsservice sikrer, at du har mulighed for at leje en bil i alt fra en enkelt dag til en hel måned. Måske skal du bruge en bil over en weekend? Til en miniferie på tre, fire eller fem dage? Eller skal du bruge en bil en hel uge eller mere? Du kan det hele hos Autokonzept.

Det er nemlig dyrt at eje en bil, hvis den bare står og hænger ud i garagen. Hvis du blot har brug for en bil en gang imellem, så er det både mest økonomisk og miljøvenligt at leje dig til en bil, når behovet opstår.

Skal du bare på endagstur? Lej en bil for en dag

Du har altid mulighed for at leje en bil for en dag hos os. Behovet for at leje en bil for en dag kan opstå pludseligt, og det kan være meget nyttigt, hvis du skal på endagstur eller transportere dig selv frem og tilbage fra eksempelvis togstationen eller lufthavnen. Hvis ikke du bruger bil særlig ofte, er det en god idé at leje en bil for en dag.

Hos One2move er vi utrolig fleksibel med hensyn til udlejning af biler, og du har derfor meget selvbestemmelse, når det kommer til at vælge både afhentnings- og afleveringstidspunkt.

Derfor er det utrolig bekvemt at leje en bil hos os:

  • Det tager kun få minutter, fra du går i gang med at booke, til du er færdig
  • Let og fleksibel afhentning og aflevering af lejebilen
  • Du kan leje lige præcis den bil, der opfylder dine behov
  • Du kan helt selv bestemme længden på din lejeaftale

Lej en bil over weekenden

Selvom du ikke ejer en bil, kan du godt have behov for at tage på weekendture, der måske tager dig lidt længere væk, end en bus eller cykel kan klare. Hos One2move er det derfor nemt og bekvemt at leje en bil til en weekendtur, og uanset hvor du befinder dig, kan du være sikker på, at vi har en udlejningsforretning i nærheden af dig.

Lejer du en bil for en weekend, har du mulighed for at køre længere ture. Så uanset om du skal besøge familie, på miniferie eller besøge den anden ende af landet, så har du mulighed for at nå det hele henover en weekend. Lejer du en bil i en weekend, sparer du både tid og penge i forhold til at anvende offentlig transport.

 

Find din helt rigtige lejebil

Du kan vælge mellem mange forskellige biler, når du overvejer at leje en bil over en weekend, i tre dage eller en uge. Det kommer helt an på, hvad du helst vil køre i, og hvor meget bilen må koste. Vi har mikrobiler, små personbiler, store personbiler, stationcars, MPV’er og selvfølgelig de større biler, hvis du skal transportere gods, flytte eller lignende. Du kan læse mere om vores biltyper lige her og komme i gang med at booke allerede nu!

Lej en bil i en måned

Der kan være mange grunde til, at det kan være praktisk at leje en bil i en længere periode. Måske har du planlagt en længere bilferie til udlandet, eller måske har du fået et praktikophold, der ligger for langt væk til, at det kan betale sig at cykle eller tage bussen. Hos os er det altid muligt at leje en bil i en måned eller derover. Det vil altid være billigere for dig at leje i én lang periode frem for to kortere perioder.

Kom let til udlandet i en lejebil fra One2move

Du har altid mulighed for at køre til udlandet i en lejebil fra os. Uanset om du skal på ferie inden- eller udenfor Europas grænser, kan det lade sig gøre. Det eneste, du skal gøre, er blot at lave en aftale med din valgte udlejningsforretning. Du får selvfølgelig stadig kaskoforsikringen med, og du har stadig mulighed for at tilkøbe andre produkter som for eksempel forsikringer.

Book online nu

Uanset om du skal leje en bil for en dag, en uge eller en måned, har vi gjort det let for dig. Du kan til hver en tid booke din næste lejebil på vores hjemmeside, og det kan gøres med få klik på få minutter.

Sådan booker du en bil online:

  • Find din nærmeste One2move.
  • Vælg din ønskede bil. Husk at være opmærksom på, at biltyper og modeller kan variere fra forhandler til forhandler. 
  • Vælg dernæst afhentnings- og afleveringstidspunkt.
  • Føj eventuelle tilkøbsprodukter til din ordre. Dette kunne for eksempel være udlandskørsel, tryghedspakker eller muligheden for en ekstra chauffør.
  • Gennemfør og betal bookingen online. Læs gerne vores lejebetingelser, inden du betaler.
  • Afhent bilen i din lokale Autokonzept udlejningsforretning. HUSK lejekontrakt og ID.